Boekhouder Eindhoven

Je boekhouding volledig uitbesteden voor een vaste premie per maand? Klinkt goed. Verder bieden we proactief advies bij je ondernemersvragen. De Boekhouder Eindhoven geloofd niet in uurtje factuurtje. Een vaste premie per maand dekt alle aangesloten ZZP’ers. Geen verrassingen achteraf.

Meer tijd

Doordat wij jouw boekhouding bijhouden, heb je de tijd om succesvol te ondernemen. Boekhouding uitbesteden is een meerwaarde.

Meer geld

Doordat je bij ons het boekhoudprogramma afneemt mét een boekhouder, houdt je aan het einde van het liedje geld over. En altijd met tevredenheidsgarantie. De goedkoopste boekhouder van Nederland maakt het mogelijk.

Meer inzicht

Met ons boekhoudprogramma krijg je meer inzicht in de resultaten van je onderneming. Bovendien kun je bij ons altijd terecht voor advies. In je app heb je altijd live-inzage van het presteren van je onderneming.

Meer gemak

Wij verwerken jouw financiële administratie. Met de boekhoud app kun je overal online boekhouden. Je maakt en verstuurt eenvoudig offertes en facturen. Onbeperkt!

Minder belasting

De belastingaangifte laten verzorgen door The Social Accounting Club betekent een vaste premie per maand. Klinkt beter dan onaangename verrassingen achteraf, toch? Je mag er vanzelfsprekend vanuit gaan dat we de alle belastingvoordelen benutten. Altijd belastingtechnisch optimaal resultaat.

Gemiddeld bespaar je snel duizenden euro's. The Social Accounting dekt je rug. Eén vaste premie per maand. Dus zoek je een boekhouder in Eindhoven voor een vaste maandelijkse prijs? Dan is de The Social Accounting Club jouw partner.

€ 9,99

per maand

Voor 9.99EUR per maand kun je gebruik maken van onze softwaretool. Hiermee kun je:

  • Je eigen boekhoudapp (mobiel en PC).
  • Onbeperkt aan je klanten factureren / offreren. Inclusief debiteurenbeheer.
  • Beschik je over een klantenportaal. Straal professionaliteit uit naar je afnemers. 
  • Houd zelf je inkopen en verkopen bij. Altijd overzicht van het presteren van je onderneming. 
  • Toegang tot het Boekhouder Online portal. Stel eenvoudig vragen en ontvang kosteloos fiscale tips. 
  • Sluit je ondernemersverzekeringen af via ons portal. 

Dit alles voor een vast maandelijks tarief van 9.99EUR per maand. Heb je meer nodig? Kijk dan onderstaand welke modules je kunt toevoegen.

Wij organiseren en verwerken je financiële administratie volgens de eisen van de Belastingdienst. Jij hoeft alleen je bonnetjes en facturen in te sturen.

We koppelen je zakelijke bankrekening aan je financiële administratie. Dagelijks worden de mutaties vanuit de bank ingeschoten.

Omdat we je financiële administratie dagelijks verwerken heb je ‘live’ inzage in het presteren van je onderneming. Gewoon via je app op je telefoon, tablet of computer.

De omzetbelasting of btw-aangifte uitbesteden kan een hoop tijd besparen en fouten voorkomen. Wij berekenen de btw. Vervolgens hoef jij maar 1x per kwartaal te controleren, ondertekenen en betalen.

We stellen op basis van de jaarcijfers en de door jou aangeleverde stukken de aangifte inkomstenbelasting voor je op. We gaan altijd voor het fiscaal optimale resultaat.

Wij controleren de jaarlijkse winstbelasting (aanslag VOF of inkomstenbelasting voor zzp), informeren je hierover en passen waar mogelijk aan.

Wij zorgen dat je nooit teveel betaalt. En heb je vragen of zoek je advies dan staan wij voor je

Heb je (belastingtechnische) vragen? Deze stel je gemakkelijk. Per telefoon, mail maar met voorkeur via het portaal. Dan weet je zeker dat je efficiënt en naar tevredenheid verder wordt geholpen. 

Fiscaal optimaal onderneming start bij The Social Accounting Club. Onze taak is het om je de beste services tegen de laagste prijs te bieden en daarbij een fiscaal optimaal resultaat te realiseren. Met onze fiscale optimalisatie weet je zeker nooit te veel te betalen. Dat bespaart al snel duizenden euro’s. 

Laat je goed informeren

Als je een kijkje wilt nemen in de app of benieuwd bent naar hoe je boekhouding uitbesteden werkt, neem dan contact met ons op. Maak kennis met onze online boekhouder en service: we helpen je graag. Een boekhouder Eindhoven vinden en dan nog eens de kleinste prijs voor de beste service betalen? Ja dat kan! 

Veelgestelde vragen

Wij doen niet aan moeilijk. Vaak worden er allerlei ingewikkelde termen bijgehaald wanneer het gaat om het oplossen van een probleem. 

De boekhouding en belastingaangiftes van zelfstandigen en kleine ondernemingen zijn vaak simpel en hoeven niet de hoofdprijs te kosten – mits je de processen goed hebt ingericht. En dat hebben we: 

Met onze software is geautomatiseerd wat kan. Onze processen zijn toe te passen op 90% van alle ondernemingen tot 50 medewerkers. 

Het is niet voor niets dat gerenommeerde accountantsorganisaties onze diensten afnemen.

Vaster dan vast: eenmaal een prijs afgegeven mag je er 100% vanuit gaan dat het dat is. Uiteraard hanteren wij wel bepaalde voorwaarden. Het is belangrijk om af te stemmen wat de grootte is van je onderneming en of deze binnen de pakketten past. 

Nee. De opstartkosten voor de inrichting zijn voor ons.

Neen. We ondersteunen alleen freelancers en kleinere ondernemingen. Uiteraard helpen we je wel graag om een geschikte dienstverlener te vinden. Mail ons en we voorzien je van tips. We adviseren altijd ons zusterbedrijf SALKIN Finance. Een bedrijfskundig adviseur met aandacht voor strategie maar ook een optimale insteek voor accounting en belastingen.

Een online boekhouder

Je administratie uitbesteden aan CheapAccounting is heel makkelijk: je stuurt inkoop- en verkoopfacturen door naar je persoonlijke postbus en wij doen de rest. Een foto maken van je factuur of direct factureren in de boekhoud app maakt het nog makkelijker.

Heb je een eenmanszaak of onderneming tot 50 werknemers, dan kun je jouw administratie door ons laten verzorgen. De goedkoopste boekhouder van Eindhoven maakt het mogelijk. 

 

Online boekhouden bij CheapAccounting betekent meer inzicht en gemak. Wij verwerken jouw administratie. Het enige dat jij hoeft te doen is je bonnetjes en facturen insturen.

Met de boekhoud app kun je een offerte opstellen of factuur maken en deze direct in de juiste vorm en je eigen huisstijl verzenden naar klanten. Je krijgt meer inzicht in je boekhouding en zo kun jij succesvol ondernemen!

 

Naast je financiële administratie doen we ook je belastingen. Elk kwartaal zetten we de btw-aangifte of omzetbelasting voor je klaar. Ook kun je bij ons de inkomstenbelasting laten doen. Of ga een stapje verder en laat een jaarrekening opstellen. Je belastingaangiften uitbesteden aan een boekhouder in Eindhoven? We leveren de gegarandeerd de beste prijs en de beste service!

Jaarcijfers en advies

Al vanaf het goedkoopste boekhoudpakket zorgen wij voor duidelijke jaarcijfers. Met inzicht in de resultaten van je onderneming kun je risico’s zien, kansen pakken en je bedrijf vooruit helpen.

Wij staan voor je klaar. Heb je vragen over ondernemen, je belastingen of administratie uitbesteden? Laat het ons dan weten. Bel of mail, of plan een online afspraak.

Onze kennishoek

Scroll naar boven

Belastingtips

Goed op de hoogte blijven? Ontvang tips, tricks en nieuws met betrekking tot belastingen in Nederland.

Wij gebruiken cookies om het gebruik van de website te analyseren en je voorkeuren te onthouden.