the social accounting club - boekhouder voor de bouw

Boekhouder voor de Bouw!

Ben je op zoek naar een boekhouder voor de Bouw? Welkom bij de The Social Accounting Club. We weten dat je weinig tijd hebt voor de boekhouding. Daarom regelen wij dit voor je. Het enige wat je hoeft te doen is het insturen van bonnetjes en inkoopfacturen. Wij verwerken je administratie en stellen de belastingaangiften op. Binnen 5 min. per maand klaar met je boekhouding. Dat biedt de boekhouder voor de bouw. Berekenen onderstaand je vaste maandelijkse premie!

Mocht je vragen hebben, neem dan contact met ons op!

Boekhouder voor de Bouw!

BouwPakket

Per maand
79 Eerste half jaar! Daarna reguliere
95 euro per maand.
  • Administratie
  • Boekhoud app
  • Facturatie
  • Omzetbelasting
  • Inkomstenbelasting

Wij organiseren en verwerken je financiële administratie volgens de eisen van de Belastingdienst. Jij hoeft alleen je bonnetjes en facturen in te sturen.

We koppelen je zakelijke bankrekening aan je financiële administratie. Dagelijks worden de mutaties vanuit de bank ingeschoten.

Omdat we je financiële administratie dagelijks verwerken heb je ‘live’ inzage in het presteren van je onderneming. Gewoon via je app op je telefoon, tablet of computer.

verwerken we 30 inkoopfacturen per maand.*

Wel zo fijn dat je de boekhouder voor de Bouw achter je weet. Tijd en geld besparen doe je met The Social Accounting Club.

Je kunt online boekhouden via je computer of in de app. Je boekhouding is inzichtelijk en makkelijk bij te houden.

Met de boekhoud app kun je offertes en facturen maken en versturen, in je eigen huisstijl. Bekijk alle functies hier

Verder ontvang je van ons toegang tot ons online portal. Altijd op de hoogte!

Verkoopfacturen kun je onbeperkt maken en versturen via de app. Verkoopfacturen die je buiten de app maakt, verwerken natuurlijk ook.

De omzetbelasting of btw-aangifte uitbesteden kan een hoop tijd besparen en fouten voorkomen. Wij berekenen de btw. Vervolgens hoef jij maar 1x per kwartaal te controleren, ondertekenen en betalen.

We stellen op basis van de jaarcijfers en de door jou aangeleverde stukken de aangifte inkomstenbelasting voor je op. We gaan altijd voor het fiscaal optimale resultaat.

Wij controleren de jaarlijkse winstbelasting (aanslag VOF of inkomstenbelasting voor zzp), informeren je hierover en passen waar mogelijk aan.

Wij zorgen dat je nooit teveel betaalt. En heb je vragen of zoek je advies dan staan wij voor je klaar.

"We zien dat ZZP'ers in de Bouw weinig tijd hebben. Druk werk en leven. De boekhouder voor Bouw ontzorgt volledig. Een vaste lage maandelijkse premie. Wij regelen de boekhouding en belastingaangiften. Goed, snel, online en gunstig! "
Niklas Plasmans
Eigenaar

1. Berekenen

35%

2. Aanvragen

65%

3. Starten

100%

Liever eerst zien?

Eerst zien, dan geloven! Plan een demo om te zien wat de mogelijkheden zijn en wat we concreet voor je kunnen betekenen. 

Bouw Actie 2021

Boekhouder voor de Bouw

Kies je in 2021 nog voor de Boekhouder voor de Bouw? Dan ontvang je van ons de eerste maanden gratis. Verder kun je gebruik man onze tevredenheidsgarantie. Wil zeggen dat je op ieder moment kunt opzeggen. We brengen ook geen opstartkosten in rekening.

Boekhouding uitbesteden? Bij The Social Accounting Club vinden we het belangrijk dat je je zeker voelt. Daarom doen we meer dan de boekhouding en je belastingaangiften. Met z’n allen dragen we een stuk van het ondernemersrisico. Geen uurtje factuurtje maar een faire maandelijkse premie. 

 

Eén premie, alles gedekt

 

The Social Accounting Club biedt uitstekende service en sociale voorwaarden. 

We verzorgen je administratie en alle belastingaangiften. Jouw tijdbesteding bedraagt max. 5 min. per maand. Boekhouder voor de Bouw!

Contact

Telefoon: 040 220 1946
Email: contact@cheapaccounting.nl
Daalakkersweg 2.80 5641 JA Eindhoven
MAAND-VRI 08:00 - 19:00
Scroll naar boven

Belastingtips

Goed op de hoogte blijven? Ontvang tips, tricks en nieuws met betrekking tot belastingen in Nederland.

Wij gebruiken cookies om het gebruik van de website te analyseren en je voorkeuren te onthouden.