Meer inzicht en gemak

Online boekhouden met boekhoud app

The Social Accounting Club verwerkt jouw administratie en belastingen. We maken gebruik van ons online boekhoudprogramma.

De boekhoudapp maakt jouw leven makkelijker: je financiële administratie is inzichtelijk en je hebt overal toegang tot handige boekhoudtools. Speciaal voor zzp en zelfstandige ondernemers.

[latepoint_book_button bg_color="#ea0a8e" text_color="#ffffff" caption="Plan videocall"]

Bereken je premie!

De functies van de app

Boekhoudsoftware mét boekhouder voor zzp

Je administratie uitbesteden aan cheapaccounting.nl doe je voor tijdswinst, geld besparen, inzicht, fiscale optimalisatie… Hiermee heb je 24/7 inzicht in de resultaten van je onderneming. Op je computer, tablet en telefoon!

Vraag een demo aan

Wil je een kijkje nemen in de app of weten hoe de boekhouding uitbesteden aan The Social Accounting Club werkt? Vraag dan vrijblijvend een demo aan. Je maakt online een afspraak en een van onze medewerkers loopt met je door de functies van de app.

[latepoint_book_button bg_color="#ea0a8e" text_color="#ffffff" caption="Plan videocall"]

Veelgestelde vragen

Heb je meerdere administraties? Geen probleem: Wissel eenvoudig tussen meerdere administraties in de app.

Voeg notities toe aan contacten en bel, mail of navigeer direct vanuit de app.

Contacten worden automatisch vanuit je facturen toegevoegd aan je relaties in de boekhoud app.

Zie in één oogopslag wie je nog moet betalen en wie jou geld verschuldigd is.

Met de app kun je eenvoudig een factuur opstellen en mailen in je eigen huisstijl. Je stelt je eigen lay-out binnen enkele minuten zelf in. Kom je er niet uit? Geen probleem. We helpen je graag verder.

Makkelijk een overzichtelijke offerte maken en versturen. Is hij goedgekeurd? Dan zet je hem met de boekhoud app zo om naar een factuur!

Bekijk en vergelijk je maandelijkse kosten, omzet en het resultaat van je onderneming. We werken de financiële administratie dagelijks bij. Hierdoor heb je ook altijd inzicht over openstaande ver- en inkoopfacturen.

Je kunt direct inkoopfacturen, verkoopfacturen, bonnetjes en declaraties inboeken met de boekhoud app. Gewoon goed geregeld: met je camera of de mail insturen.  

Toegang tot al je financiële documenten: veilig opgeslagen in de cloud. Beveiligd met de hoogste beveiligingsstandaarden.

Direct vanuit de app de facturen van leveranciers betalen en accorderen via je bank. Wel zo makkelijk. Dagelijkse mutaties worden automatisch ingeschoten. 

De service van een online boekhouder

Wij verwerken je financiële administratie. Onze boekhoudsoftware maakt inzichtelijk. Het enige dat jij hoeft te doen is je facturen insturen: online of met de boekhoud app.

Bovenop je boekhouding en het factureren via de app kun je bij Cheap Accounting ook je belastingen laten doen. Van simpel de btw-aangifte tot het opstellen van je jaarrekening.

Belastingkwesties kun je altijd aan ons voorleggen. Moeten wij iets voor je uitzoeken of wil je advies? Dan geven wij je vooraf een vaste prijs. 

Scroll naar boven

Belastingtips

Goed op de hoogte blijven? Ontvang tips, tricks en nieuws met betrekking tot belastingen in Nederland.

Wij gebruiken cookies om het gebruik van de website te analyseren en je voorkeuren te onthouden.