Belastingstress? Regelen wij!

We zijn een op de zorg gespecialiseerde ZZP boekhouder. Zorgen ervoor dat je rustig kunt slapen. Pak de rust – behoud het overzicht – experts aan de achterkant die je helpen – ervaring met fiscale vraagstukken.

 

Boekhoud jij graag?

Je bent zorg professional. Geen boekhouder. Je boekhouding uitbesteden biedt vele voordelen. Zeker weten dat alles goed is geregeld. Meer tijd om je vak uit te oefenen. Alles met je telefoon. Dat is alles wat je nodig hebt. 

 

Zorgen vrij!

Passend naar gelang je behoefte

€ 9,99

per maand

Voor 9.99EUR per maand kun je gebruik maken van onze softwaretool. Hiermee kun je:

  • Je eigen boekhoudapp (mobiel en PC).
  • Onbeperkt aan je klanten factureren / offreren. Inclusief debiteurenbeheer.
  • Beschik je over een klantenportaal. Straal professionaliteit uit naar je afnemers. 
  • Houd zelf je inkopen en verkopen bij. Altijd overzicht van het presteren van je onderneming. 
  • Toegang tot het Boekhouder Online portal. Stel eenvoudig vragen en ontvang kosteloos fiscale tips. 
  • Sluit je ondernemersverzekeringen af via ons portal. 

Dit alles voor een vast maandelijks tarief van 9.99EUR per maand. Heb je meer nodig? Kijk dan onderstaand welke modules je kunt toevoegen.

Wij organiseren en verwerken je financiële administratie volgens de eisen van de Belastingdienst. Jij hoeft alleen je bonnetjes en facturen in te sturen.

We koppelen je zakelijke bankrekening aan je financiële administratie. Dagelijks worden de mutaties vanuit de bank ingeschoten.

Omdat we je financiële administratie dagelijks verwerken heb je ‘live’ inzage in het presteren van je onderneming. Gewoon via je app op je telefoon, tablet of computer.

De omzetbelasting of btw-aangifte uitbesteden kan een hoop tijd besparen en fouten voorkomen. Wij berekenen de btw. Vervolgens hoef jij maar 1x per kwartaal te controleren, ondertekenen en betalen.

We stellen op basis van de jaarcijfers en de door jou aangeleverde stukken de aangifte inkomstenbelasting voor je op. We gaan altijd voor het fiscaal optimale resultaat.

Wij controleren de jaarlijkse winstbelasting (aanslag VOF of inkomstenbelasting voor zzp), informeren je hierover en passen waar mogelijk aan.

Wij zorgen dat je nooit teveel betaalt. En heb je vragen of zoek je advies dan staan wij voor je

Heb je (belastingtechnische) vragen? Deze stel je gemakkelijk. Per telefoon, mail maar met voorkeur via het portaal. Dan weet je zeker dat je efficiënt en naar tevredenheid verder wordt geholpen. 

Fiscaal optimaal onderneming start bij The Social Accounting Club. Onze taak is het om je de beste services tegen de laagste prijs te bieden en daarbij een fiscaal optimaal resultaat te realiseren. Met onze fiscale optimalisatie weet je zeker nooit te veel te betalen. Dat bespaart al snel duizenden euro’s. 

Tijd

Meer tijd voor je werk en privé.

Rust

Alles goed geregeld.

Inzicht

Weten hoe je ervoor staat.

Prijs

Meer waarde dan prijs.

Klanten aan het woord

“Makkelijk en goedkoop. De afspraken met videobellen is ook goed. Handig omdat ik altijd terecht kan en nooit problemen heb met de belastingdienst. ”
Roel Versteden
“Fijn vind ik het bijstellen van de belasting. Zo heb ik nooit met verrassingen te maken. Iedere maand hetzelfde bedrag. Zo weet ik wat ik netto kan opmaken.”
Timo de Gouw
“Mijn eerdere boekhouder stuurde mij altijd facturen zonder dat ik ze zag komen. Altijd meer dan waar ik rekening mee hield. Dat probleem heb ik niet meer. ”
Johnny De Nij

Eerst overleggen?

Plan een digitale kennismaking op een moment dat het voor je uitkomt.

Persoonlijk kennismaken

Klikt het? Wel zo belangrijk!

We nemen je graag mee in dat wat we te bieden hebben. Om een gerichte offerte te kunnen doen, plannen we graag een vrijblijvende digitale kennismaking met je.

Scroll naar boven

Belastingtips

Goed op de hoogte blijven? Ontvang tips, tricks en nieuws met betrekking tot belastingen in Nederland.

Wij gebruiken cookies om het gebruik van de website te analyseren en je voorkeuren te onthouden.