OrangeMatch

De perfecte match voor Marketing Pro's

Niklas Plasmans

OrangeMatch – Partner van White Label Accounting

We zijn zeer verheugd om de partnerschap tussen OrangeMatch en White Label Accounting aan te kondigen. Per 1 januari 2022 kunnen de bij OrangeMatch aangesloten ZZP’ers gebruikmaken van onze boekhouddiensten. 

OrangeMatch is een platform wat faciliteert in de perfecte match voor opdrachten op het gebied van marketing tussen opdrachtgevers en freelancers. De oprichters Dennis Huizing (dennis.huizing@orangematch.nl) en Klaus Harm (klaus.harm@orangematch.nl) hebben gecombineerd ruim 30+ jaar werkervaring in verschillende industrieën, functies en landen. Gedurende hun carrière ondervonden zij steeds weer hetzelfde knelpunt: Het vinden van de juiste expertise (mensen) voor die specifieke opdracht. 

Met de creatie van OrangeMatch zorgen zij voor de oplossing op marketinggebied. Een uniek marketing matching platform. Het verbinden van op kennis gevalideerde freelancers met de juiste opdrachtgevers. Opdrachten worden op een hoog kwaliteitsstandaarden afgewikkeld. En dat ook nog eens tijdig. Buiten de perfecte match faciliteren zij de geldstromen. Dit alles via het platform. Vertrouwd, veilig en snel! 

Opdrachtgever

Ben je bedrijf en op zoek naar een marketing professional? Bij OrangeMatch tref je de meest geschikte freelancers. 

Je kunt terecht voor opdrachten in het veld van:

 • Online Marketing
 • Multichannel marketing
 • Social Media Marketing
 • SEO / SEM / SEA
 • Brand Management
 • Copywriting
 • B2B marketing
 • Content Marketing
 • Marktonderzoek
 • Tekstschrijver
 • Etc.

Binnen 2 minuten plaats je je opdracht. Specificeer zoals gewenst. Bijvoorbeeld: deadline, prijs en benodigde vaardigheden. 

No match? Niets verloren! De OrangeMatch no match, no pay aanpak waarborgt een rendabele investering.

Freelancer

Als freelancer op het gebied van marketing ben je aan het juiste adres voor de leukste opdrachten. Breid je netwerk uit en vind de opdracht die het beste bij je past. Direct na registratie kun je op zoek gaan naar de leukste marketing opdrachten. Heb je een match? Na akkoord van de opdrachtgever kun je direct aan de slag. Omdat OrangeMatch de betaling faciliteert heb je garantie op uitbetaling.

Je schrijft je binnen enkele minuten gratis in. Dus waar wacht je op?

Zou je meer willen weten over wat OrangeMatch nog meer voor je kan betekenen? Neem dan direct contact op met Dennis of Klaus.

Meer weten over OrangeMatch?

Neem dan contact op met Dennis of Klaus of bezoek: OrangeMatch.

dennis.huizing@orangematch.nl of klaus.harm@orangematch.nl

Blijf op de hoogte

Scroll naar boven

Belastingtips

Goed op de hoogte blijven? Ontvang tips, tricks en nieuws met betrekking tot belastingen in Nederland.

Wij gebruiken cookies om het gebruik van de website te analyseren en je voorkeuren te onthouden.