Fair!

Je boekhouding uitbesteden voor de best mogelijke prijs

Wij verwerken jouw boekhouding, zodat jij je kunt focussen op je werk.

Onze modulaire boekhoudpakketten zijn speciaal ontworpen voor zzp’ers. Kies het pakket dat bij jou past en laat ons jouw administratie voor je doen. Zo heb jij meer tijd voor je klanten en jezelf.

Online boekhouder pakketten

Administratie en/of belastingaangifte uitbesteden

Kies één van onze modulaire boekhoudpakketten. Laat alleen je zzp belastingen of ook je administratie uitbesteden. Zo betaal je nooit teveel en heb jij tijd om succesvol te ondernemen.

€ 9,99

per maand

Voor 9.99EUR per maand kun je gebruik maken van onze softwaretool. Hiermee kun je:

  • Je eigen boekhoudapp (mobiel en PC).
  • Onbeperkt aan je klanten factureren / offreren. Inclusief debiteurenbeheer.
  • Beschik je over een klantenportaal. Straal professionaliteit uit naar je afnemers. 
  • Houd zelf je inkopen en verkopen bij. Altijd overzicht van het presteren van je onderneming. 
  • Toegang tot het Boekhouder Online portal. Stel eenvoudig vragen en ontvang kosteloos fiscale tips. 
  • Sluit je ondernemersverzekeringen af via ons portal. 

Dit alles voor een vast maandelijks tarief van 9.99EUR per maand. Heb je meer nodig? Kijk dan onderstaand welke modules je kunt toevoegen.

Wij organiseren en verwerken je financiële administratie volgens de eisen van de Belastingdienst. Jij hoeft alleen je bonnetjes en facturen in te sturen.

We koppelen je zakelijke bankrekening aan je financiële administratie. Dagelijks worden de mutaties vanuit de bank ingeschoten.

Omdat we je financiële administratie dagelijks verwerken heb je ‘live’ inzage in het presteren van je onderneming. Gewoon via je app op je telefoon, tablet of computer.

De omzetbelasting of btw-aangifte uitbesteden kan een hoop tijd besparen en fouten voorkomen. Wij berekenen de btw. Vervolgens hoef jij maar 1x per kwartaal te controleren, ondertekenen en betalen.

We stellen op basis van de jaarcijfers en de door jou aangeleverde stukken de aangifte inkomstenbelasting voor je op. We gaan altijd voor het fiscaal optimale resultaat.

Wij controleren de jaarlijkse winstbelasting (aanslag VOF of inkomstenbelasting voor zzp), informeren je hierover en passen waar mogelijk aan.

Wij zorgen dat je nooit teveel betaalt. En heb je vragen of zoek je advies dan staan wij voor je

Heb je (belastingtechnische) vragen? Deze stel je gemakkelijk. Per telefoon, mail maar met voorkeur via het portaal. Dan weet je zeker dat je efficiënt en naar tevredenheid verder wordt geholpen. 

Fiscaal optimaal onderneming start bij The Social Accounting Club. Onze taak is het om je de beste services tegen de laagste prijs te bieden en daarbij een fiscaal optimaal resultaat te realiseren. Met onze fiscale optimalisatie weet je zeker nooit te veel te betalen. Dat bespaart al snel duizenden euro’s. 

Belastingen? Geen zorgen!

Wij zijn gespecialiseerd in belastingaangiftes voor zzp'ers. We kennen de ins en outs van de wetgeving en we weten hoe we je aangifte zo gunstig mogelijk kunnen indienen. We zijn ook bereikbaar voor al je vragen over belastingen. We staan je graag te woord om je te helpen met je aangifte of om je advies te geven.

Rust!

Wij nemen graag de gehele administratie van jouw bedrijf uit handen. Wij verzorgen de boekhouding, de facturering, de salarisadministratie en de belastingaangiftes. Zo heb jij meer tijd voor je bedrijf en kun jij je focussen op waar je goed in bent.

Advies

Heb je vragen over je bedrijf of belastingen? Wij helpen je graag. Vraag ons gerust om advies of onderzoek. We geven je vooraf een vaste prijs, zodat je niet voor verrassingen komt te staan.

Andere zorgen?

Heb je nog andere vragen? Wij staan voor je klaar om te luisteren en je te helpen waar we kunnen. We kunnen misschien niet alles oplossen, maar we zullen altijd ons best doen.

Persoonlijk kennismaken

Klikt het? Wel zo belangrijk!

We nemen je graag mee in dat wat we te bieden hebben. Om een gerichte offerte te kunnen doen, plannen we graag een vrijblijvende digitale kennismaking met je.

Scroll naar boven

Belastingtips

Goed op de hoogte blijven? Ontvang tips, tricks en nieuws met betrekking tot belastingen in Nederland.

Wij gebruiken cookies om het gebruik van de website te analyseren en je voorkeuren te onthouden.