Snel verdiend!

Iedere door jou aangebrachte zzp’er levert direct 100EUR op. En jij helpt de zzp’er optimaal te ondernemen. 

the social accounting club - igj registratie

Help jij graag?

Of je nu zzp’er bent of niet. Een zzp’er helpen met belastingen is van waarde. Een echte win-win!

Tijd

Meer tijd voor je werk en privé.

Rust

Alles goed geregeld.

Inzicht

Weten hoe je ervoor staat.

Prijs

Meer waarde dan prijs.

Klanten aan het woord

“Makkelijk en goedkoop. De afspraken met videobellen is ook goed. Handig omdat ik altijd terecht kan en nooit problemen heb met de belastingdienst. ”
Roel Versteden
“Fijn vind ik het bijstellen van de belasting. Zo heb ik nooit met verrassingen te maken. Iedere maand hetzelfde bedrag. Zo weet ik wat ik netto kan opmaken.”
Timo de Gouw
“Mijn eerdere boekhouder stuurde mij altijd facturen zonder dat ik ze zag komen. Altijd meer dan waar ik rekening mee hield. Dat probleem heb ik niet meer. ”
Johnny De Nij

Eerst overleggen?

Plan een digitale kennismaking op een moment dat het voor je uitkomt.

Enkel je gegevens achterlaten. Wij doen de rest.

Het werkt heel simpel. Jij laat jouw en de gegevens van de zzp’er achter. Wij pakken het verder op. Wanneer jouw zzp’er besluit een product bij ons af te nemen ontvang je 100EUR van ons. 

Veel gestelde vragen

Antwoord op je vragen

Wat zit er in het CASCO Pakket?

We verwerken je administratie en regelen je belastingaangiften. Heb je een vraag over belastingen? Stel deze eenvoudig aan één van onze collega’s. Tot 5 vraagstukken per jaar. Samengevat: een compoleet pakket. Voldoende dekking voor 90% van de zzp’ers in de zorg.

Wat zit er in het ALL RISK Pakket?

Helemaal safe zijn? Dan is dit jouw pakket. Onaangename belastingkwesties behoren tot het verleden. Geen vraag is de gek. Wij lossen het samen op. 


Doen jullie in beide pakketten de omzetbelasting?

Ja, in beide pakketten verzorgen we de administratie, omzetbelasting en inkomstenbelasting. Het enige verschil is dat het servicelevel bij ALL Risk een stuk hoger ligt. 

Wat zit er in het Jaarpakket?

We stellen de jaarcijfers samen. Verzorgen je aangifte inkomstenbelasting (inclusief fiscale partner) en indien gewenst bespreken we deze met je. Uiteraard zorgen wij voor tijdig indienen bij de belastingdienst. 

Is er persoonlijk contact? Bijv. een kennismaking.

Jazeker en graag zelfs. We nemen je graag mee in de dienstverlening. Dat we een Online Boekhouder zijn wil niet zeggen dat we geen persoonlijk contact hebben. Je kunt altijd een meeting inschieten en een videocall plannen met je adviseur. 

Zit je vraag er niet tussen?

Geen probleem. Stel je vraag via de chat (rechtsonderin) of mail naar: contact@thesocialaccountingclub.nl of bel naar: 040-2201946. Wij horen graag van je. 

Scroll naar boven

Belastingtips

Goed op de hoogte blijven? Ontvang tips, tricks en nieuws met betrekking tot belastingen in Nederland.

Wij gebruiken cookies om het gebruik van de website te analyseren en je voorkeuren te onthouden.