Voor de Zorgdesq Professionals

Je veilig voelen. Zeker weten dat de administratie en belastingen goed geregeld zijn. De garantie dat je nooit teveel belasting betaalt. En altijd een partner aan je zijde. Voor de Professionals van Zorgdesq bieden we extra KORTING op onze pakketten. Minimaal 25EUR per maand! Al onze abonnementen zijn Maandelijks Opzegbaar.

CASCO t.w.v. 95EUR
1 maand GRATIS

€65 Per maand *
ALL RISK t.w.v. 125EUR
2 maanden GRATIS

€95 Per maand **
OVERSTAPPERS
2 maanden PROBEREN
t.w.v. 250EUR
€0Per maand ***
Dagelijks verwerken wij je boekhouding. Je hoeft alleen in te sturen.
De aangiften omzetbelasting nemen we voor onze rekening.
Dat geldt ook voor de inkomstenbelasting.
Problemen met de belastingdienst? Regelen wij.
Vragen over belastingen? Binnen 24 uur heb je antwoord. 24/7!
Overstapservice. Wij nemen alles uithanden. (Lees hieronder meer)
Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon
Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon

Jouw voordelen

Meer tijd

Doordat wij jouw boekhouding bijhouden, heb jij meer tijd over om succesvol te ondernemen. Boekhouding uitbesteden is een meerwaarde.

Meer geld

Je houdt geld over door de services van een toegewijde boekhouder. En altijd met tevredenheidsgarantie.

Meer inzicht

Met ons boekhoudprogramma krijg je meer inzicht in de resultaten van je onderneming. Bovendien kun je bij ons altijd terecht voor advies. In je app heb je altijd live-inzage van het presteren van je onderneming.

Meer gemak

Wij verwerken jouw financiële administratie. Met de boekhoud app kun je overal online boekhouden. Je maakt en verstuurt eenvoudig offertes en facturen. Onbeperkt!

Minder belasting

De belastingaangifte laten verzorgen door The Social Accounting Club betekent nooit teveel betalen. Wij benutten alle mogelijke ondernemersvoordelen en aftrekposten.

1. Berekenen

35%

2. Aanvragen

65%

3. Starten

100%

Plan kennismakingsgesprek

Kies zelf een dag en tijd om een gesprek in te plannen.

duration30 MINUTEN
contact typeBELLEN OF VIDEOCALL
[latepoint_book_button bg_color="#ea0a8e" text_color="#ffffff" caption="Plannen"]

Overstappers

Binnen 24 uur live! Nu tijdelijk de ZORG OVERSTAPPERS. Probeer ons uit! Dus 2 maanden proberen zonder risico of kosten. 

PremieContact

Veelgestelde vragen

We werken met een tevredenheidsgarantie. Wil zeggen dat we willen waarborgen dat onze diensten aansluiten bij je behoefte. Jouw garantie bestaat uit 2 onderdelen:

  1. Maandelijks opzegbaar. Onze diensten zijn maandelijks opzegbaar. Je zit nergens aan vast. Een samenwerking dient gewenst te zijn. Daar passen langdurige contracten niet bij.
  2. Niet tevreden? Geld terug! Je hebt bij start van onze samenwerking twee maanden tijd om te beoordelen of onze diensten wel bij je passen. Mocht dat niet zo zijn, geen probleem. Laat het ons weten. Je ontvangt van ons je geld terug.

Jazeker. Wanneer je gebruikmaakt van de Zorgdesq Combi Actie ontvang:

  • 25EUR korting op de maandelijkse kosten. 
  • Daarbovenop tot 2 maanden Gratis op je maandelijkse kosten.

Nee hoor. Met onze overstapservice een fluitje van een cent. We regelen het samen met je. Je persoonlijke contactpersoon neemt alles uit handen. We zijn een officiële belastingconsultent en hebben derhalve korte lijnen met de belastingdienst. Onduidelijkheden worden snel en juist opgeklaard.

Allereerst: Enkel en alleen wanneer het bij je past. We zijn en online boekhouder. Wil zeggen dat we graag een kop koffie met je drinken. Dan wel online. We werken volledig digitaal. Papieren bescheiden doen we niet aan. Met de diensten die we bieden is dat een voordeel in plaats van nadeel. 

Ons serviceniveau is superieur. Doordat we super efficiënt werken hebben we de ruimte om veel terug te geven. Heb je een vraag? We helpen je. En niet pas over een week. Binnen 24 uur heb je altijd een antwoord van ons. Dat is een garantie waar we met onze naam voor staan. Kortweg: de meest voordelige dienstverlening voor een mega scherpe prijs.

Een volledig pakket van administratie (inclusief facturatie etc), belastingen en fiscale optimalisatie. Het hoogste serviceniveau met een menselijke insteek. Onze dienstverlening wordt door onze cliënten met een 9.6 gewaardeerd. We werken er aan om iedere dag een stuk dichter bij de 10 te komen. 

Scroll naar boven

Belastingtips

Goed op de hoogte blijven? Ontvang tips, tricks en nieuws met betrekking tot belastingen in Nederland.

Wij gebruiken cookies om het gebruik van de website te analyseren en je voorkeuren te onthouden.